Wie ben ik?

Mijn naam is Floor Baars. Ik ben gek op bewegen! Sinds mijn studietijd ben ik enorm veel gaan trainen.  De trainingen bestonden uit kracht-, duur en circuittrainingen. Ik ben hier sindsdien niet meer mee gestopt. Wat ik het leukst vind om te doen is lekker buiten hardlopen, meedoen aan obstacle runs, krachttrainen en sinds een aantal jaar ben ik ook fanatiek geworden op de racefiets. Daarnaast ben ik zelf trainingen gaan geven. Om mijn kennis professioneel te maken heb ik de opleidingen Fitness trainer level 1, 2 en Fitness Master succesvol weten af te ronden bij AALO.

 

Trainen maakt je fit, gezond en blij

Het is geen nieuws dat bewegen gezond is. Het maakt je bovendien blij en energiek. Daarnaast is bewegen een perfecte manier om een goede balans te creëren in het dagelijkse stressvolle leven.

 

Mijn doel tijdens een training

Als ik zelf train wil ik graag een uitdagende training waarbij ik voel dat ik sterker wordt.  Als ik anderen train probeer ik mijn enthousiasme door te geven aan de deelnemers. Ik vind het leuk om mensen in groepsverband met elkaar te laten bewegen. Bij bedrijfstrainingen moet het doel natuurlijk zijn dat het team even loskomt van de dagelijkse werkstress en op een positieve manier de dag begint/afsluit door een heerlijke portie beweging! Mijn doel is te zorgen dat de training leuk is en iedereen achteraf een voldaan gevoel heeft!

 

Wat moet ik mij voorstellen bij de bootcamp?

Iedere trainer heeft zijn eigen karakter en eigen manieren waarop een training wordt gegeven. Wat ik belangrijk vind dat mensen het leuk vinden en getriggerd worden om elke week terug te komen. Het is uiteindelijk mijn rol als trainer om jou te motiveren om vaak te bewegen! Ik zorg dat iedere training gevarieerd is en dat je dus altijd een leuke afwisselende training voorgeschoteld krijgt. We trainen altijd outdoor en dat betekent dat moeder natuur ook van invloed is op de omstandigheden. Het kan regenen, warm of koud zijn en je kunt trainen onder het genot van een zonsondergang. Als je geluk hebt train je in de winter in de sneeuw! Deze wisselende omstandigheden maken een outdoortraining ideaal voor mensen die niet in de sportschool willen rondhangen zonder duidelijk doel.

 

Voor wie is de bootcamp geschikt?

Iedereen kan meedoen aan een bootcamp, alle oefeningen zijn aan te passen naar het niveau van de deelnemer. Het je last van blessures? Laat je dan altijd door een fysiotherapeut adviseren of een dergelijke training ook voor jou geschikt is.

 

Wanneer kom ik bij jouw bedrijf langs?

info@bootcamp-amsterdamoost.nl

KVK: 65725549